2014.09.02.00001

Durrës – Krimi sfidon shtetin

Partia Demokratike – Dega e Durrësit Deklaratë për Shtyp – 04.02.2015 Ajo që kemi paralajmëruar tashmë, për situatën kriminale në qytetin e Durrësit është fakt. Krimi është në revansh legal, jashtë kontrollit. Çdo ditë e nisim dhe e mbarojmë me lajme tronditëse kriminale, që variojnë me vrasje ordinere dhe mafioze, tritol në banesa dhe qendra…

2015.01.10.0004

Durrës – Denoncojmë situatën e rëndë të rendit dhe sigurisë

Partia Demokratike – Dega e Durrësit Deklaratë për Shtyp – 10.01.2015   Jam sot, para jush, për të denoncuar situatën e rëndë, që po kalon rendi dhe siguria në qytetin tonë. Si kryetar i degës së Partisë Demokratike në Durrës, kam detyrimin moral të informoj opinionin publik durrsak mbi gjendjen e krimit në këtë qytet,…

2014.09.02.00001

Durrës – Gëzuar Ditëlindjen Partia Demokratike, Durrës

Gëzuar ditëlindjen Partia Demokratike, Durrës. Si sot, 24 vite me parë, disa intelektualë dhe qytetarë të Durrësit guxuan dhe krijuan degën e Partisë Demokratike në Durrës. Mirënjohje dhe përulje mundit, punës dhe gjakut të të gjithë atyre që guxuan dhe guxojnë të luftojnë, prej afro një çerekshekulli tashmë, për jetësimin dhe mbrojtjen e të drejtave thelbësore…

2014.12.25.0001

Durrës – Gëzuar Krishtlindjet!

Të nderuar qytetarë të Durrësit, të nderuar miqtë e mi të krishterë! Të parët ishin engjëjt ata që parashikuan lindjen e Jezu Krishtit në Betlehem. Le të jenë këta engjëj me ju, sot dhe në të ardhmen, për t’ju dhënë shpresë, për t’ju mbrojtur dhe për t’ju ndriçuar rrugën e jetës tuaj. GEZUAR KRISHTLINDJET! Osman Stafa…

2014.10.31.0001

Durrës – Maskarada policore e ndërmarë dje dhe sot në Plazh

Partia Demokratike – Dega e Durrësit Deklaratë për Shtyp – 31.10.2014 Kjo është situata e maskaradës policore të ndërmarë dje dhe sot në Plazhin e Durrësit. Nëse Durrësi ka një fajtor për ndërtimet pa kriter, atë person kryeministri e kishte dhe e ka në krah. Ky person është z. Vangjush Dako. Ky është ideatori ,…

2014.09.02.00001

Durrës – Filloi ‘show’ i radhës Rama & Dako

Partia Demokratike – Dega e Durrësit Deklaratë për Shtyp – 30.10.2014 Në Durrës fillon ‘show’ i radhës Rama & Dako. Themeluesit e betonizimit në Shqipëri, ai që për 11 vjet nuk la hapësirë publike në Tirane pa e zënë me objekte shumëkatëshe dhe tjetri që për shtatë vite me rradhë nuk la ndërtim të paligjshëm…

2014.09.02.00001

Durrës – Urime për fillimin e Vitit Akademik 2014 – 2015!

Të nderuar prind e familjarë! Të dashur studentë e studente, miq të vlerë! E sotmja është dita juaj, dita e dijes! Qoftë fillimi i një rrugëtimi të frytshëm e të suksesshëm, ku mundi e djersa juaj të mund të kurorëzohen, ndërsa kënaqin pritshmëritë tuaja, të familjeve dhe bashkësisë sonë! Të dashur miq! Në asnjë moment,…

2014.09.02.00001

Durrës – Gëzuar Bajramin e Kurbanit!

Të nderuar qytetarë të Durrësit, Të nderuar qytetarë të besimit musliman, Gëzuar Festën e Bajramit të Kurbanit! Paqja, mirësia, begatia, besimi dhe harmonia mbizotërofshin në familjen tonë të madhe. GËZUAR FESTËN E BAJRAMIT TË KURBANIT! Osman Stafa Kryetar i Partisë Demokratike, Durrës

2014.09.02.00001

Durrës – Partia Demokratike kërkon me forcë kthimin e sigurisë së jetës

Partia Demokratike – Dega e Durrësit Deklaratë për Shtyp – 24.09.2014 Krimi dhe eksplozivi godasin përsëri. Siguria e jetës dhe pronës nuk ka qenë kurrë më e rrezikuar se sa sot. Ministri i brendshëm Saimir Tahiri padyshim që e meriton nofkën “ministri i eksplozivit”. Mbrëmë, Durrësi është tronditur përsëri nga shpërthimi i një sasie tritoli,…

Das Alphabetisierungs-Museum, Korca

Durrës – Mbarësi dhe suksese përgjatë vitit të ri shkollor

Të dashur nxënës e mësues, prindër! Ju uroj mbarësi e suksese përgjatë vitit të ri shkollor 2014 – 2015! Ju garantoj se do të jemi pranë jush në të gjitha problematikat që do të kalojë shkolla durrsake, me besimin se do të edukoheni si qytetarë të denje dhe do të arrini rezultatet që dëshironi. Në…