Të rejat e fundit

2014.09.02.00001

Durrës – Mandati i vjedhur nuk mund të gëzohet, por do të ndërpritet nga ligji

Partia Demokratike – Dega e Durrësit Deklaratë për Shtyp – 03.08.2015 Të nderuar qytetarë të Durrësit! Sot bëhet konstituimi i Këshillit të ri Bashkiak në Durrës. Një moment shumë i rëndësishem për qytetin, një ngjarje e shumëpritur nga të gjithe qytetarët që kërkojnë një të ardhme më të mirë për familjet e tyre. Sot betohet…

2014.09.02.00001

Durrës – Krimi sfidon shtetin

Partia Demokratike – Dega e Durrësit Deklaratë për Shtyp – 04.02.2015 Ajo që kemi paralajmëruar tashmë, për situatën kriminale në qytetin e Durrësit është fakt. Krimi është në revansh legal, jashtë kontrollit. Çdo ditë e nisim dhe e mbarojmë me lajme tronditëse kriminale, që variojnë me vrasje ordinere dhe mafioze, tritol në banesa dhe qendra…

2015.01.10.0004

Durrës – Denoncojmë situatën e rëndë të rendit dhe sigurisë

Partia Demokratike – Dega e Durrësit Deklaratë për Shtyp – 10.01.2015   Jam sot, para jush, për të denoncuar situatën e rëndë, që po kalon rendi dhe siguria në qytetin tonë. Si kryetar i degës së Partisë Demokratike në Durrës, kam detyrimin moral të informoj opinionin publik durrsak mbi gjendjen e krimit në këtë qytet,…

2014.09.02.00001

Durrës – Gëzuar Ditëlindjen Partia Demokratike, Durrës

Gëzuar ditëlindjen Partia Demokratike, Durrës. Si sot, 24 vite me parë, disa intelektualë dhe qytetarë të Durrësit guxuan dhe krijuan degën e Partisë Demokratike në Durrës. Mirënjohje dhe përulje mundit, punës dhe gjakut të të gjithë atyre që guxuan dhe guxojnë të luftojnë, prej afro një çerekshekulli tashmë, për jetësimin dhe mbrojtjen e të drejtave thelbësore…

2014.12.25.0001

Durrës – Gëzuar Krishtlindjet!

Të nderuar qytetarë të Durrësit, të nderuar miqtë e mi të krishterë! Të parët ishin engjëjt ata që parashikuan lindjen e Jezu Krishtit në Betlehem. Le të jenë këta engjëj me ju, sot dhe në të ardhmen, për t’ju dhënë shpresë, për t’ju mbrojtur dhe për t’ju ndriçuar rrugën e jetës tuaj. GEZUAR KRISHTLINDJET! Osman Stafa…

Aktivitetet e ardhshme


  Deklarata

  2014.09.02.00001

  Durrës – Mandati i vjedhur nuk mund të gëzohet, por do të ndërpritet nga ligji

  Partia Demokratike – Dega e Durrësit Deklaratë për Shtyp – 03.08.2015 Të nderuar qytetarë të Durrësit! Sot bëhet konstituimi i Këshillit të ri Bashkiak në Durrës. Një moment shumë i rëndësishem për qytetin, një ngjarje e shumëpritur nga të gjithe qytetarët që kërkojnë një të ardhme më të mirë për familjet e tyre. Sot betohet…


  Njoftime

  2014.09.02.00001

  Durrës – Mandati i vjedhur nuk mund të gëzohet, por do të ndërpritet nga ligji

  Partia Demokratike – Dega e Durrësit Deklaratë për Shtyp – 03.08.2015 Të nderuar qytetarë të Durrësit! Sot bëhet konstituimi i Këshillit të ri Bashkiak në Durrës. Një moment shumë i rëndësishem për qytetin, një ngjarje e shumëpritur nga të gjithe qytetarët që kërkojnë një të ardhme më të mirë për familjet e tyre. Sot betohet…


  Zgjedhje 2013

  Zgjedhjet 2013 – Ne jemi ndryshimi! Përpara!

  Kjo është lista e kandidatëve për deputetë të Qarkut të Durrësit: 1. Eduard Halimi 2. Igli Cara 3. Albana Vokshi 4. Gent Strazimiri 5. Oerd Bylykbashi 6. Osman Metalla 7. Vullnet Topalli 8. Lufter Xhuveli 9. Kseanela Myderrizi 10. Zamir Ramadani 11. Merita Bakiu 12. Arian Dedei 13. Mirlinda Çeka Partia Demokratike tashmë ka nisur…